Ponudba

judez-prodaja

Prodajni program

PANORAMSKE STENE

Skrivnost neizčrpne privlačnosti panoramskih sten se skriva v svobodi hionega prehajanja med različnimi ambienti in neposrednem stiku z okoljem, ki obdaja vaš dom ali poslovni prostor. Z modernimi ali stilnimi panoramskimi stenami Judež se tako lahko dotikate horizonta vsak dan.

V ponudbi panoramskih sten Judež je več tipov panoramskih sten:

  • zložljive stene (harmonike) z razponom pokritja širine odprtine do 6 metrov,
  • dvižno drsne stene primerne za velike gabarite odprtin širine do 9 metrov.

Panoramske stene Judež odlikuje preprosta uporaba, masivna izvedba ter kakovostno okovje, ki sta jamstvo estetskega užitka ter dolgoletnega brezhibnega delovanja.

judez-panoramske-stene

VRATA

Majhne podrobnosti, ki odsevajo vaš stil in način življenja, so bistvene, da vaš bivalni prostor postane dom in ravno zato vrata predstavljajo mnogo več, kot se zdi na prvi pogled. Vrata so dejansko prvi stik z vami, vašim domom ali podjetjem, ker predstavljajo prehod iz javnega v zasebni prostor. Zato vratom tudi v našem podjetju posvečamo veliko pozornost, tako v kontekstu funkcionalnosti, varnosti kot oblike in sporočilnosti.

Po vaših željah vam izdelamo stilna ali moderna vhodna ali notranja vrata na klasični zasnovi ali na platformi PROTECT z velikim izborom materialov, polnenj, kljuk stekel in ostalih dodatkov. Izdelujemo tudi notranja zvočno izolativna furnirana vrata različnih oblik ter zahtevnosti.

judez-vrata
projekti-po-meri

PROJEKTI PO MERI

Tradicija izvajanja kompleksnih naročil, skrb za stavbno dediščino, inovativni pristopi ter poznavanje in kombiniranje najrazličnejših tehnologij obdelave lesa, kovin ter stekla nam omogoča realizacijo številnih najzahtevnejših projektov po meri.

Za naše stranke izdelujemo tudi starinska dvojna okna, stilne ograje, balkone, gange, verande in terase. Poleg idejne zasnove in tehnološke izvedbe, vse navedeno tudi zmontiramo “na ključ”.

POLKNA IN DODATKI ZA OKNA

Naša okna lahko opremite z različnimi funkcionalnimi in estetskimi dodatki: polkni, roletami, žaluzijami in križi za učinkovito zaščito pred vremenskimi vplivi, ustvarjanje prijetne sence v poletnih ali doseganje energetskih prihrankov v zimskih mesecih.

Izdelujemo različne vrste polken:

  • polkna s fiksnimi ali gibljivimi lamelami,
  • polkna s polnili,
  • plank polkna.

Rolete in zunanje žaluzije

Kot dodatek k oknom ponujamo širok izbor rolet v različnih izvedbah, zunanje žaluzije, komarnike, ki so lahko samostojni ali integrirani, notranje žaluzije, plise, zavese…

krizi

Križi

S križi lahko nadgradite osnovni izgled oken in okna prilagodite vašim estetskim zahtevam ali izgledu lokalnemu okolju.

zaluzije

POSEBNE IZVEDBE IN OBLIKE

Uporaba oken standardnih dimenzij in oblik vedno ni mogoče, zato naša okna izdelujemo tudi v nestandardnih dimenzijah in oblikah, prilagojene arhitekturnim zamislim in specifičnim prostorskim zahtevam, vendar še vedno ob upoštevanju vseh tehničnih standardov (okrogla in polokrogla lesena okna, okna in vrata nepravilnih oblik ipd.).

okna-vrata-oblike