Ponudba

o-nas

Pravno obvestilo

POGOJI UPORABE

Dobrodošli na spletni strani https://judez.eu, ki je namenjena promociji in posredovanju informacij o lesenih oknih in vratih Judež.

Vse pravice na spletni strani https://judez.eu so pridržane. Vse informacije in gradiva, tekstovna ali slikovna, na spletni strani https://judez.eu so v zakonsko dovoljenih mejah predmet avtorske zaščite ali druge oblike varstva intelektualne lastnine partnerjev, katerih vsebina je vključena na spletno stran https://judez.eu.

Z ogledom ali uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali te pogoje, jih razumete in jih v celoti sprejmete.

PRAVNO OBVESTILO

Z upoštevanjem ustreznih standardov spletnega oblikovanja in izvajanjem potrebnih varnostnih ukrepov bo lastnik te spletne strani poskušal zagotoviti, da so podatki na tej strani natančni in posodobljeni. Mizarstvo Judež si pridržuje pravico do spremembe vsebine na spletnih straneh in do sprememb vsebine kadar koli brez predhodnega obvestila in ne prevzema nobene odgovornosti za njeno obnovo. Lastnik spletne strani lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni storitve, opisane na tej spletni strani.

ZAŠČITA ZNAMK

Če Mizarstvo Judež d.o.o. ne določi drugače, so vse blagovne znamke na tem spletnem mestu registrirane in zaščitene. To vključuje vse logotipe lastnika in povezanih organizacij (logotipov izdelkov in gospodarskih subjektov) in blagovnih znamk. Uporaba teh blagovnih znamk in blagovnih znamk je dovoljena samo s predhodnim dovoljenjem lastnika spletne strani.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletnih straneh so informativne narave. Lastnik spletnega mesta skrbi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in iz tega naslova ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini lastnik spletnega mesta ne odgovarja, prav tako nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah.

Spletno mesto vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi, ki jih upravljajo tretje osebe, vendar lastnik spletnega mesta ni odgovoren za njihovo vsebino. Na delovanje omenjenih spletnih povezav nima nikakršnega vpliva in ne more nadzorovati ali upoštevajo pogoje o zasebnosti ali ne, prav tako nima vpliva na zakonitost in točnost vsebine teh spletnih mest, zato je pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest odgovornost lastnika spletnega mesta, za vse primere izključena.

Lastnik spletnega mesta tudi ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do teh spletnih strani,  zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Lastnik spletnega mesta ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe tega spletnega mesta.

POSLOVNI ODNOSI

Spletna stran https://judez.eu lahko vsebuje povezave ali sklicevanja na spletne strani, vire in informacije tretjih oseb. Vendar lastnik te spletne strani ni seznanjen z vsebino informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema odgovornosti za te informacije. V skladu s tem se obiskovalec spletnega mesta https://judez.eu strinja, da lastnik ni odgovoren za vsebine zunanjih spletnih mest ali virov in prav tako ne odgovarja za morebitne napake ter ne more jamčiti za vsebino, storitve, izdelke ali druge materiale, ki so na voljo na tretjih straneh.

Čeprav spletna stran tretje osebe lahko vsebuje logotip katerega koli od partnerjev, je vsebina na tej spletni strani neodvisna od partnerjev in le-ti ne nadzirajo vsebine na tem spletnem mestu.

Obiskovalec mora sam urediti zaščito pred virusi, črvi, trojanskimi konji in drugimi zlonamernimi programi ter zaščititi njihove informacije, kot se jim zdi najbolj primerno.

PRAVILA PIŠKOTKOV

Za optimizacijo spletne strani glede učinkovitosti sistema, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij o njenih storitvah, Mizarstvo Judež d.o.o. avtomatsko zbira in shranjuje informacije o uporabnikih v dnevnike na računalniku uporabnika. S programom za analizo obiska zbiramo določene podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika / mobilne naprave ter ISP ponudnika. Med drugimi ti podatki lahko obsegajo vaš IP naslov, operacijski sistem, vrsto brskalnika, ime domene, dostopni čas, število premikov po spletni predstavitvi in spletno mesto s katerega ste prišli na našo spletno mesto. Te podatke potrebujemo za analizo obiskovalcev naše spletne predstavitve in niso povezani z vašimi osebnimi podatki – podatki so anonimni.

Mizarstvo Judež d.o.o. te podatke uporablja za učinkovito upravljanje spletne strani, da bi izvedela več o vedenju uporabnikov na spletnih straneh, analizirala trende in zbrala obsežne demografske podatke o uporabnikih. Zbrani podatki se lahko uporabijo za namene trženja in oglaševanja, kot tudi za komunikacijo (npr. optimizacijo in izboljšanje uporabniške izkušnje za zagotavljanje bolj privlačnih ponudb in storitev).

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo. Nekateri piškotki omogočajo slednje uporabnikom tudi čez več spletnih mest.

Katere vrste piškotkov se uporabljajo na spletni strani nakvis.si?

Spletne strani https://judez.eu uporabljajo naslednje vrste piškotkov:

Sejni piškotki: To so začasni piškotki, ki so shranjeni v dnevniški datoteki v brskalniku uporabnika za celotno trajanje seje uporabnika (to je za čas brskanja in se ob koncu seje izbrišejo). Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje določenih aplikacij ali funkcionalnosti na spletni strani nakvis.si;
Trajni piškotki: Spletno mesto https://judez.eu uporablja trajne piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje (na primer za shranjevanje podatkov o registraciji, nastavitvah jezika spletnega mesta in podobno). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov v uporabnikovem brskalniku dlje časa, dokler niso izbrisani. Časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo je uporabnik opravil v nastavitvah svojega internetnega brskalnika. Stalni piškotki omogočajo prenos podatkov na strežnik spletnega mesta vsakič, ko nekdo obišče spletno mesto. Trajni piškotki so znani tudi kot sledilni piškotki;
piškotki PRVE VRSTE: To so piškotki s spletnega mesta, ki jih uporabnik vidi in so lahko trajni (trajni) ali začasni (seja). Spletno mesto uporablja te piškotke za shranjevanje informacij, ki jih lahko uporabnik ponovno uporabi ob naslednjem obisku spletne strani uporabnika;
Piškotki TRETJE VRSTE: Ti piškotki so z drugih partnerskih spletnih mest (na primer tistih, ki merijo spletni promet). Stran tretje strani lahko na ta način zbira podatke o uporabnikih iz različnih spletnih mest in jih uporablja za različne namene, od oglaševanja ali analitike do izboljšanja svojih izdelkov.

Dodatne informacije o piškotkih lahko najdete na http://www.allaboutcookies.org.

Kadar je za uporabo ali nastavitev piškotkov potrebno dovoljenje uporabnika, bo lastnik spletnega mesta zahteval uporabnikovo dovoljenje, preden jih uporabi ali namesti na uporabniško napravo (računalnik).

Sledenje in analiza

Za stalno optimizacijo trženjskega komuniciranja na svoji spletni strani lastnik spletnega mesta uporablja spletno analitiko Google Analytics, ki uporablja piškotke za analizo prometa (štetje obiskovalcev, prepoznavanje brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo do spletnega mesta, težave pri navigaciji). Spletna stran oziroma lastnik spletnega mesta nakvis.si obvesti uporabnika o piškotkih in jih namesti na uporabniško napravo (računalnik), uporabniku pa daje možnost, da piškotke zavrne.

To omogoča sledenje vedenju na spletu; v fazi zbiranja si piškotki shranijo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto, vključno s številom prikazanih strani, od kod prihaja uporabnik (geografska lokacija), o času obiska in številu obiskov, da bi izboljšali spletno mesto in zagotoviti uporabniku dobro izkušnjo. Ti podatki se zbirajo prek sledilnih piškotkov. Podatki, pridobljeni s piškotki, so anonimni in niso povezani z osebnimi podatki. Lastnik spletnega mesta nakvis.si teh informacij ne posreduje tretji osebi za njihovo samostojno uporabo. Če uporabnik ne sprejema piškotkov, se podatki ne shranijo.

Omogočanje ali onemogočanje piškotkov in podobne tehnologije

Uporabnik lahko sprejme ali zavrne vse piškotke na vseh obiskanih spletnih straneh, pri čemer upošteva, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke; ali da je njihova uporaba blokirana s spremembo nastavitev v vašem internetnem brskalniku.

Če so piškotki onemogočeni, nekatere funkcije in popolna funkcionalnost spletnega mesta morda ne bodo več na voljo ali ne bodo delovale pravilno.